Over mij

Ik ben Lannoo Jarno. Ik ben 20 jaar en woon in Zulte. Mijn hobby's zijn mountainbiken en programmeren. Verder vind ik het leuk om dingen uit elkaar te halen om te kijken hoe ze werken. Ook maak ik graag nieuwe dingen op vlak van Elektronica of ICT. Ik leer graag nieuwe dingen bij. Ik ben zowel denker als doener.

Opleidingen

Ik heb mijn middelbaar diploma Elektriciteit - Elektronica gehaald in het VTI van Waregem. In september 2020 ben ik begonnen met studeren aan de hogeschool Odisee in Gent. Op het moment van schrijven is mijn eerste week hoger onderwijs net voorbij.

Werkervaring

Ik ben voor de laatste vier jaar elke zomervakantie gaan werken. Mijn eerste vakantiejob was in de Quick in Waregem. Dit was voor twee maanden. Ik leerde er burgers en frieten maken. Het was niet echt mijn ding, en het pastte niet echt in mijn richting. Daarom ben ik volgende jaar gaan werken bij een bedrijf dat elektrische voorzieningen legt in industriƫle gebouwen. Dit vond ik veel leuker, vooral omdat ik veel bijgeleerd heb. Samen met mijn collega's legden we coax-kabels in een appartementsblok, hingen sensorkabels op in een bedrijf, en veel andere dingen.

Talen

Ik spreek Nederlands als moedertaal. Ik ben er dus erg vaardig in. Verder spreek ik Frans, maar slechts in bepaalde mate. Ik kan wel een woordje spreken, maar het mag niet te snel gaan. Ik spreek ook Engels. Hier ben ik veel beter in dan in Frans. Ik kan een volledig gesprek voeren in het Engels zonder problemen.

CV

Klik hier om mijn CV te downloaden.